loading
Adatfeldolgozás folyamatban...

Üdvözli Önt a GoodHome Ingatlaniroda

Irodánk több éves tapasztalattal rendelkezik ingatlan értékesítés és bérbeadás területén, ezen kívül szolgáltatásaink körébe tartozik még az ingatlanok felújítása, kezelése, fejlesztése, Home Staging, nem csak Budapesten, hanem az egész ország területén.

Kis létszámú irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk, hiszen a legjobb ajánlólevél egy elégedett ügyfél ajánlása. Legeredményesebben akkor tudunk dolgozni, ha pontosan megismerjük ügyfeleink igényeit, így a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Irodánk munkatársai ingatlantulajdonos oldalról nagy hangsúlyt fektetnek a lakások szép, hangulatos bemutatására, ehhez elkerülhetetlen a precíz felmérés, a tulajdonosokkal teljes összhangban történő együttműködés.

Ingatlant kereső ügyfeleink részére pedig fontos szempont lehet, hogy irodánk munkatársai komoly felmérést végezzenek annak érdekében, hogy kiderüljön mi az, amit igazán szeretnének, hogy feleslegesen ne terheljük sem őket, sem a tulajdonosokat az igényeiknek nem megfelelő új otthon bemutatásával. Fontos továbbá számunkra a pontos, precíz adatközlés, teljes körű tájékoztatás, az elégedett boldog ügyfél és tulajdonos összhangja.

Minden, ami szükséges az ingatlan eladáshoz, vásárláshoz, annak lebonyolításához, mindenben képzett szakemberek várják irodánkban.

Munkatársaink a német, angol nyelvterületről érkező ügyfeleket nyelvi környezetben tudják kiszolgálni, más nyelvterületről érdeklődőknek igény szerint tolmácsot biztosítunk.

A legjobb reklám az elégedett ügyfél, bízom benne, hogy a jövőben is sokan fognak ajánlani!

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Goodhome Ingatlaniroda - Budapest

Gábor Yvette
Cégtulajdonos-Ingatlan mediátor
(Magyar-Német)
Kovács Judit
Ingatlanreferens
(Magyar-Angol)
Horváth Márk
Ingatlanreferens
(Magyar-Angol-Német)

 

 

 

Szobák:
Terület: m2
Ár: Ft
Budapest (II.. ker. Rézmál)
Szobák: 3 + 1 fél
Terület: 82 m2
Ár: 185 Millió Ft
Szobák:
Terület: m2
Ár: Ft