loading
Adatfeldolgozás folyamatban...

Csomagajánlatok

 

Sikerdíjunkat többféleképpen tudjuk kalkulálni, ezek közül az egyik a hagyományos százalékos megosztás, amelyben mi csomagokat használunk. Ennek lényege, hogy pontosan leírjuk, milyen szolgáltatást vásárol irodánknál a szerződés megkötésekor – ezek árát mi megelőlegezzük Önnek és csak az eladáskor, szerződéskötés után kell megfizetnie, sikerdíj formájában.

NYITOTT CSOMAG:

A százalékokat tekintve a legdrágább, viszont a legkevesebb szolgáltatást nyújtó csomagunknak legnagyobb különbsége a többihez képest, hogy itt más ingatlan irodák is lehetnek az ingatlan értékesítésében, vagyis más értékesítőkkel is tud szerződést kötni a tulajdonos.

Jutalék mértéke: 4.1-5% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

 

FÉL KIZÁRÓLAGOS CSOMAG:

Ebben a csomagban jóval több szolgáltatás szerepel kevesebb sikerdíjért. A legfőbb különbség a nyílt csomaghoz képest, hogy bár itt a tulajdonos szabadon hirdetheti az ingatlant, más ingatlanirodát cégünkön kívül nem bízhat meg. Szükségtelen is, mert cégünk dolgozik együtt minden hálózattal, más irodák pedig könnyen megtalálják a hirdetést, ugyanis rengeteg helyen megtalálható lesz.

Jutalék mértéke: 3.6-4.2% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

 

KIZÁRÓLAGOS CSOMAG:

Ezen szolgáltatásunk a legolcsóbb, ellenben mindenfajta hirdetési lehetőséget alkalmazunk, hogy az ingatlan mihamarabb eladásra kerüljön. Ekkor a tulajdonos csak irodánkkal értékesítheti az ingatlant, az eladásban mindenképpen szerepelni fogunk.

 

Jutalék mértéke: 3-3.9% (személyes egyeztetés tárgya, ingatlantípustól is függ)

 

A fenti csomagajánlatokon kívül több, más fajta megállapodásról is tudunk beszélni, van fix jutalékos rendszerünk is, valamint olyanra is van lehetőség, hogy megbeszéljük, milyen összeget szeretne ingatlanjáért a kezébe kapni eladás után, és eszerint kalkuláljuk a sikerdíjat, valamint az alku mértékét.

Forduljon hozzánk bizalommal!