loading
Adatfeldolgozás folyamatban...

INGATLANÉRTÉKESÍTŐ

 

Cégünk legfontosabb tulajdonságként kezeli és tartja szem előtt a bizalmat, fontos, hogy megbízzon bennünk mind az eladó, mind a vevő, látnia kell, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartva dolgozunk. Emellett ügyfélközpontú gondolkodásunk é becsületes hozzáállásunk miatt olyan értékesítőket keresünk, akik ezzel azonosulni tudnak.  Folyamatosan fejlesztünk és próbáljuk a piacot másképp nézni és kezelni, mint más ingatlanirodák.

Ha valaki megcsinálja a feladatokat, egy eladás után annyit tud keresni, mint egy átlag magyar kereset, két eladásból már egy felsővezető fizetését kapja kézhez.  Ehhez biztosítunk minden hátteret, hirdetési felületet és ingyenes oktatást.

Feladatok: eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, kapcsolattartás az ügyfelekkel, megbízások megkötése, bemutatók leszervezése, tárgyalások lebonyolítása, szerződések előkészítése.

Elvárások: kiváló kommunikációs készség, felhasználó szintű számítógépes ismeret, középfokú végzettség, önállóság, vállalkozói szemlélet, sok-sok szorgalom.

Előny, de nem feltétel: angol nyelv ismerete (vannak külföldi ügyfeleink, akik kiemelt kezelését is szeretnénk egy értékesítőre bízni), értékesítési területen szerzett tapasztalat, határozott fellépés.

Munkavégzés helye: Budapest,

Várjuk jelentkezését!